NU ÄVEN SOM UTBILDARE AV BEHÖRIGHETERNA C & CE SAMT YKB

Går du i tankarna att börja köra lastbil och ingå i en spännande och lärorik bransch? Då har du kommit rätt! Vi på RLL Service erbjuder nu ett unikt koncept!  Nu har du en  möjlighet att utbilda dig för behörigheterna C och CE samt Ykb under kvällar och helger. 

Vi kommer kunna erbjuda den unika kombinationen där du under utbildningen är med i det verkliga yrkeslivet hos våra samarbetspartners tillsammans med våra duktiga och erfarna chaufförer på RLL Service. På så vis blir din utbildning av oslagbar kvalité, där övergången från trafikskola till det verkliga yrkeslivet inte kan bli mer naturlig. Låter detta intressant ?  Ring oss gärna om du har några frågor och funderingar på 036- 174140  

Eller varför inte slå till direkt via våran webbshop där du kan dela upp din betalning via KLARNA! Just nu med ett öppningserbjudande där du får hela 15%  rabatt på alla våra priser!  
 

Våra tjänster

Företags REKRYTERING och utbildning

Som transportföretag har ni nu möjlighet att utbilda er egna personal för C eller CE behörigheten hos oss. Eller varför inte höra med oss om de nuvarande utbildningsdeltagarna skulle passa hos er?!   Vi är den ultimata referensen till att erbjuda rätt person med rätt kvalité, eftersom vår utbildning går hand i hand med våran åkeri verksamhet. 

LOTS Personal

Att hyra lotsare skapar stor flexibilitet avseende tid och kostnad. Det passar bra för företag som tex behöver extra personal vid arbetstoppar eller en ersättare vid föräldraledighet eller semester. Läs mer >>

vi har kollektivavtal